Usługa hotelarska – restauracyjna oraz usługa cateringowa w związku z realizacją projektu pn. „NKCK - Nadzór nad komornikami i czynnościami
komorników oraz kontroli finansowej kancelarii komorniczych – szkolenia dla kadry sądów rejonowych” współfinansowanego ze środków UE w ramach EFS (5/ZP/2018/S)
Utworzono: 29.01.2018, 13:55:07 Zmodyfikowano: 28.08.2018, 10:34:16
Informacje
Numer sprawy: 5/ZP/2018/S Jednostka prowadząca: Dział Zakupów Źródło finansowania: Tryb udzielania: Inne Wartość postępowania: Status: W trakcie Termin składania wniosków/ofert: 12.06.2018, 16:00:02Załączniki
Informacje o publikacji
Informację utworzył:
Informację opublikował: Migracja automatyczna
Data wytworzenia: 29.01.2018 | 13:55:00
Data publikacji: 29.01.2018 | 13:55:07
Data ostatniej modyfikacji: 28.08.2018 | 10:34:16